Muke po Ćiri: Otpao Štilić, nespreman i prvi vratar Hasagić?

SLUŽBENU potvrdu kako Cristiano Ronaldo ipak neće nastupiti u utakmicama protiv BiH u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zasjenile su dvije vijesti o ozljedama vrlo važnih kotačića u stroju izbornika Ćire Blaževića.

U Novom Vinodolskom, gdje se BiH nalazi na pripremama, potvrđeno je kako će Zmajevi u obje utakmice biti lišeni pomoći Semira Štilića i Kenana Hasagića. Vrlo dobri veznjak Lecha iz Poznana oslobođen je natjecateljskih obveza u okršajima s Portugalom što je potvrdio i sam Ćiro:

"Već na okupljanje je Štilić stigao ozlijeđen pa sam nakon konzultacija s liječnikom reprezentacije donio odluku da Semir neće igrati ni u jednoj utakmici kako se njegova ozljeda ne bi pogoršala", prenosi Blaževićeve riječi SportSport.ba

Osim Štilića, kako stvari stoje Ćiro neće moći računati ni na povratnika u reprezentaciju, vratara Istanbula Kenana Hasagića koji nije u stopostotnoj snazi stigao na pripreme. Hasagić je, kako piše poslije jučerašnjeg treninga izjavio da se boji kiksa kod istrčavanja te kako bolovi još uvijek nisu prošlost.

Izostanak Štilića Blažević će puno lakše pokriti - u cijeloj plejadi aseva iz veznog reda ne bi trebalo predstavljati veliki problem koga će Ćiro izvući kao nadomjestak za Štilića. Nešto drukčija je situacija s vratarima budući da je nakon ozljede Hasagića, za čiji nastup ipak postoje male šanse, Blaževiću izbor sužen na dva imena - Nemanju Supića koji grije klupu u Temišvaru i Asmira Begovića koji redovito brani u Ipswich Townu.

Pročitajte više