BAYERN

Nagelsmann ljutit na Salihamidžića jer mu nije ispunio najveću želju u Bayernu

Foto: EPA

BILD piše o tenzijama u Bayernu. Trener Julian Nagelsmann ljutit je na sportskog direktora Hasana Salihamidžića, na kojeg su istovremeno ljutiti i navijači Bayerna. Nagelsmann i navijači nisu zadovoljni Bracinim operacijama na tržištu igrača. Nagelsmann mu zamjera što Bayern nije doveo Nicu Schlotterbecka iz Freiburga, koji je potpisao za Borussiju Dortmund.

Bayernovom treneru nedostaje još jedan centralni stoper i nije zadovoljan izborom. Braco mu pak sugerira da više koristi Dayota Upamecana, Lucasa Hernandeza i Tanguya Nianzoua, međutim trener njemačkog prvaka nije impresioniran navedenom trojicom.

Braco otišao na Mallorcu

Pritom Salihamidžić svojim ponašanjem ljuti ljude u Bayernu. U petak je odletio za Mallorcu, a svoj je put obrazložio profesionalnim obavezama. Salihamidžić se navodno tamo trebao sastati s nekoliko nogometnih agenata, među ostalim s Falijem Ramadanijem (zastupa Sanea) te Bjornom Bezemerom (Gnabry, Konrad Laimer).

No u njemačkim medijima pojavile su se fotografije koje prikazuju Salihamidžića kako se provodi o noćnom klubu. Na jednoj fotografiji grli jednu djevojku, samo nekoliko dana nakon raskida sa suprugom i selidbe iz zajedničkog stana.

Pročitajte više