Allegri pisao Pjaci na hrvatskom: "Ovo neće zaustaviti tvoju karijeru!"

Foto: Getty Images/Guliver Image

MALO je koja ozljeda hrvatskih nogometaša odjeknula kao ona Marka Pjace jučer u potpuno nevažnoj utakmici u Estoniji. Hrvatska je doživjela debakl i izgubila 0:3, a Pjaca je zbog teške ozljede ligamenata morao napustiti igru na nosilima.

Zbog Pjacine ozljede bjesne i hrvatski i Juventusovi navijači, a čak je i kapetan reprezentacije Ivan Perišić prozvao Davora Šukera zbog dogovaranja takve utakmice na tako lošem terenu. I izbornik Čačić je okrivio travnjak i za poraz i za ozljedu. Hrvatski i strani nogometaši od sinoć šalju Pjaci poruke podrške, a kad je otkriveno da ga neće biti čak šest mjeseci, oglasio se i njegov trener u Juventusu Massimiliano Allegri.

"Ovaj incident neće zaustaviti tvoju karijeru. Sretno!", napisao je Allegri poruku za Pjacu na svom Twitteru, a posljednju riječ napisao je na hrvatskom. Sjajna je to gesta talijanskog stručnjaka i dobra vijest za Pjacu jer zna da trener i klub i dalje računaju na njega. Naročito nakon nekoliko kritika koje je dobio od Juveova trenera

Mladog Hrvata podržali su i kolege nogometaši.  

"Vratit ćeš se i pokazati sav svoj talent", napisao je Juventusov Claudio Marchisio. I Juveov napadač Dybala sjetio se svog suigrača, a brazilska legenda Dani Alves oduševio je porukom (dolje). 

 

 

Pročitajte više