Napoli poslao poruku podrške Striniću: "Naprijed, Ivane!"

Foto: AC Milan

ŠOKANTNA vijest zadesila je jučer Ivana Strinića. Na liječničkim pregledima u Milanu hrvatskom reprezentativcu pronađen je početak hipertrofije srčanog mišića te ne smije igrati dok se ne obave dodatne pretrage. Hipertrofija, odnosno povećanje srčanog mišića, može uzrokovati iznenadnu smrt kod sportaša. Srećom, u Milanellu su na vrijeme otkrili probleme te se svi nadamo kako će na kraju svjetski doprvak biti dobro i vratiti se na teren.

Još prethodnih dana bilo je jasno da nešto nije u redu. Milan uz Strinića na poziciji lijevog beka ima Švicarca Ricarda Rodrigueza. No u finišu prijelaznog roka stigao je i Diego Laxalt iz Genove, što je bio jasan znak da trener Gennaro Gattuso već ne računa na Strinića, iako sezona nije ni krenula. S obzirom na to da je Ivan u redove talijanskog velikana stigao tijekom krake epizode kineskog vlasnika Yonghong Lija, činilo se da bi to mogao biti problem kod nove uprave. Međutim, na kraju se ispostavilo da su to zapravo zdravstveni problemi.

Brojni navijači velikana sa San Sira pružili su podršku 31-godišnjem Splićaninu, a javio se i njegov bivši klub Napoli...

"Naprijed, Ivane! Očekujemo te uskoro na terenu", poručili su Napolitanci, za koje je Strinić odigrao 23 utakmice. 

Pročitajte više