Naš Hajduk: Tužit ćemo Štimca za laži i klevete

Screenshot (RTL)

IGOR ŠTIMAC žestoko je kritizirao vodeće ljude Hajduka, ponajprije one iz udruge Naš Hajduk.

"Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli. Radi se o čistom neznanju", rekao je Štimac gostujući na RTL-u.

"Ove posljednje godine pokazuju da ovi momci s budžetom od 20-25 milijuna eura ne znaju raspolagati. 21 posto od toga je potrošeno na igrače, pa na što se potrošilo ostalo? Na njihove plaće? Na njihovo neznanje? Na njihovu improvizaciju? Na isplate menadžerima za igrače kojima su ugovori istekli?"

Ubrzo je Štimcu, koji je dodao da te ljude treba za onu stvar objesiti na Rivi kako bi ih svatko mogao pljunuti, stigao odgovor Našeg Hajduka. Prijete mu tužbom.

"Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira.

Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio.

Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja.

Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto", napisao je Naš Hajduk uz fotografiju nasmijanih Štimca i Zdravka Mamića.

Pročitajte više