NBA: Hrvati odlični, jedino Bogdanović upisao pobjedu

Foto: Getty Images/Guliver Image

U NAJJAČOJ košarkaškoj ligi svijeta sinoć su nastupala čak četiri hrvatska predstavnika.
 
Pobjedu je upisao jedino Bojan Bogdanović. Indiana Pacersi su nakon produžetaka slavili protiv Brooklyn Netsa 123:119. Bogdanović je u dresu Pacersa za 40 minuta provedenih u igru ubacio 17 poena te dodao šest skokova i dvije asistencije. Najbolji kod pobjedničke momčadi bio je fantastični Victor Oladipo s 38 poena i šest asistencija.
 
Kod Netsa se istaknuo Spencer Dinwiddie s 26 poena i devet asistencija. 
 


Darijo Šarić je u porazu Philadelphije 76ersa protiv Toronto Raptorsa 102:86 bio najbolji igrač kod svoje momčadi. Za 33 minute na parketu upisao je 17 poena, sedam skokova i pet asistencija. Toronto je do pobjede predvodio DeRozan s 29 poena i tri asistencije.
 


Na teškom gostovanju kod Washington Wizardsa košarkaši Orlanda poraženi su sa 130:103. Kod Magica Mario Hezonja je utakmicu ponovno započeo u početnoj postavi. Ubacio je 16 poena i dodao četiri skoka i jednu asistenciju, te tako uz Paytona koji je upisao 30 poena i 11 asistencija bio najbolji kod Magica. Mike Scott sa 17 poena bio je prvo ime Wizardsa.
 



Minnesota Timberwolvesi su na gostovanju kod Phoenix Sunsa našeg Dragana Bendera slavili sa 115:106. Kod Sunsa najbolji je bio Warren s 24 koša i devet skokova. Bender je za 23 minute dodao sedam poena i dva skoka. Minnesotu je do pobjede predvodio Butler s 32 poena i četiri asistencije. 
 

Pročitajte više