Niko Kranjčar: Nisam siguran hoću li ostati u Portsmouthu

NIKO KRANJČAR dugo je čekao svoju priliku u Portsmouthu, ali sinoć je napokon čekanju došao kraj kad je nevjerojatnim golom, na kojem bi mu pozavidjeli i najbolji napadači svijeta, svima pokazao za kakve je stvari sposoban.

"Naravno da sam bio frustriran što sam ovoliko dugo morao čekati na priliku. Prirodna je stvar da svaki nogometaš želi nastupiti u svakoj utakmici, ali najvažnije je biti strpljiv. Kad dođe vrijeme i prilika se otvori treba dati sve od sebe i iskoristiti je na najbolji mogući način", rekao je Niko u razgovoru za engleski The News.

Niko je pričao i o budućem toku svoje karijere, napomenuvši kako za sad ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi hoće li i dogodine nositi dres Portsmoutha.

"Još je prerano da bih mogao kazati hoću li biti ovdje i iduće sezone. To uostalom i ne ovisi samo o meni. Nisam još siguran što želim, i dalje razmišljam o tome. Vidjet ćemo uskoro. Ako me Portsmouth i dalje želi, mislim da ću ostati, ali u nogometu ništa nije nikad sto posto sigurno. Ako se dogodi da za mene bude zainteresiran neki veliki klub, veći od Portsmoutha, za kojeg bi volio igrati, naravno da bih razmislio o njihovoj ponudi. Ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome. Ja sam igrač Portsmoutha i želim dati sve od sebe kako bi pomogao svojoj momčadi", kaže Kranjčar mlađi.

Ako se i vi želite uvjeriti u Nikinu nogometnu virtuoznost, njegov jučerašnji gol možete pogledati ovdje.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više