Ništa od borbe Mirka Filipovića i Randyja Couturea

MIRKO FILIPOVIĆ i dalje nema protivnika za najavljeni povratak u UFC-ov oktogon na spektakularnoj priredbi UFC 99 koja se održava 13. lipnja u Njemačkoj. Prema izvorima nekolicine MMA portala, Wanderlei Silva će se na UFC-u 99 boriti protiv Richa Franklina, Kenny Florian protiv B.J. Penna, no željno iščekivani meč između hrvatskog borca i jedne od najvećih UFC-ovih zvijezda Randyja Couturea ipak će izostati.

Portal Fighters Only poziva se na anonimne izvore i tvrdi kako je Couture najavio da se u lipnju ne planira boriti protiv nikoga pa tako ni protiv Filipovića pa će organizatori za Cro Copa morati pronaći nekog drugog. Couture, naime, već ima ugovor zbog kojeg će ljeto provesti na filmskom setu, a organizatori još nisu u javnost izašli s nikakvim informacijama o alternativnom protivniku za hrvatskog borca, iako se nagađa kako će u s druge strane ringa stajati atraktivno ime.

Na nekolicini portala šuška se da je već gotovo dogovorena i borba između Caola Una i Spencera Fishera pa bi UFC 99 svim njemačkim obožavateljima mješovitih borilačkih vještina trebao pružiti spektakularan "show".

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više