Ništa od Pletina 4 milijuna funti: Redknapp neće prodavati Gomesa

HARRY REDKNAPP inzistira da mu ne pada na kraj pameti ovo ljeta prodavati Heurelha Gomesa, prvog vratara momčadi.

Pacerski gol koji je Gomes primio protiv Reala nakon udarca Cristiana Ronalda u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka podigao je dosta prašine u engleskom tisku. Mnogi su tvrdili kako je Redknapp izgubio strpljenje sa svojim vratarom, te kako ga se želi riješiti. Međutim, menadžer Spursa to je energično demantirao.

"Nema šanse. Nikada nisam niti pomislio na prodaju Gomesa, on je odličan vratar i s njime nemam nikakvih problema. Njemu sada treba samo podrška. Napravio je jednu pogrešku i trebamo ga svi podržati. Najmanje je potrebno ono što mu se događalo kada sam ja stigao u klub, kada je također bio pod velikom paljbom zbog ponekog kiksa. Kažem, on je odličan vratar i imam puno povjerenje u njega2 poručio je Redknapp.

Podsjećamo, druga zamjena Gomesu (nakon 38-godišnjeg Cudicinija) na golu Tottenhama je i hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa, koji se u Tottenhamu nalazi na posudbi do kraja sezone. Očito je kako 32-godišnji Stipe neće dočekati svoju šansu. Podsjećamo, krajem mjeseca istječe rok do kada Tottenham mora odgovoriti Spartaku hoće li aktivirati klauzulu Pletikosinog transfera -Spartaku 2.5 milijuna funti, Pletikosi četverogodišnji ugovor težak 4 milijuna po sezoni.

Pročitajte više