LIGA PRVAKA

Nova snimka. Benzema i Mendy još žešće blate suigrača Viniciusa: "On nema pojma"

Screenshot

SKANDALOZNO ponašanje Realovih igrača Karima Benzeme i Ferlanda Mendyja prema suigraču Viniciusu Junioru na utakmici Lige prvaka kod Borussije Mönchengladbach bilo je još gore nego što se mislilo. 

Na poluvremenu utakmice drugog kola skupine Lige prvaka, pri vodstvu domaćina 1:0, kamere su ulovile bizarnu scenu.

Igrači Reala stajali su u tunelu i čekali izlazak na teren pred drugi dio te u prolazu dogovarali posljednje detalje plana igre protiv dotad boljeg protivnika.

Kamera i mikrofoni uhvatili su Karima Benzemu, legendu Reala, koji je zaboravio da su utakmice LP- a potpuno ozvučene i pokrivene objektivima, kako daje instrukcije mladom sunarodnjaku Ferlandu Mendyju:

"Meni dodaj loptu, ne njemu (Viniciusu). Brate, on igra protiv nas", govorio je Benzema dok je mladi Brazilac stajao u neposrednoj blizini dvojice Francuza, čije je riječi preveo francuski Telefoot.

Ova scena pretvorila se u glavnu priču s utakmice koja je na kraju završila 2:2. Real se spasio iako je do 87. minute gubio s dva gola razlike. 

Vinicius je već neko vrijeme obilježen kao onaj koji ne može zabiti, bivši golgeter, igrač koji promašuje zicere. 

Benzema mu je u prvom dijelu utakmice u Mönchengladbachu tri puta dodao loptu, ali nakon što je naložio Mendyju da mu više ne dodaje i sam se toga držao u drugom poluvremenu. Više mu nijednom nije poslao loptu. 

Sada je procurila nova snimka koja pokazuje da je Benzema još izrugivao Viniciusa te da mu se u tome pridružio Mendy. 

"Sve što on radi nema nikakvog smisla" rekao je Benzema, a Mendy je dodao: "On ne postoji."

Zatim Vinicius dolazi na teren, a Benzema i Mendy mu prilaze i s njim raspravljaju o taktici koju će koristiti u napadu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NOVU SNIMKU U KOJOJ BENZEMA I MENDY BLATE SUIGRAČA VINICIUSA.

Pročitajte više