"Od jubavi naše virnije nima": Torcida sa zadarskih krovova pozdravila Đurđu Adlešič

U NEDJELJNOJ utakmici protiv Zadra Hajduk je u Stanovima, kao i prijašnjih sezona, imao veliku podršku navijača.

Splićani su uvijek bili prijateljski dočekani u Zadru, a navijači splitskog kluba dolazili su u respektabilnim brojkama u posjet svojim rivalima, ali i sportskim prijateljima iz Zadra.

Vjernost je Torcida iskazala i ovoga puta, čak u tolikom broju da za sve zainteresirane nije bilo mjesta na gostujućoj tribini pa su neki svoje mjesto potražili na obližnjim krovovima u što se možete uvjeriti na naslovnoj fotografiji iz ovog teksta.

Skupina navijača je, uz glasno bodrenje svojih ljubimaca, izvjesila i transparent s naslovom velikog hita Mate Miše Kovača "Odvest ću te na vjenčanje ljubavi moja", aludirajući očito na nedavnu udaju potpredsjednice Vlade za dugogodišnjeg partnera, Staška Adlešića.

Nerijetko su u posljednje vrijeme čelnici Hajduka isticali kako je upravo pozitivna atmosfera u i oko kluba najveći adut Bijelih u mrtvoj utrci s Dinamom stoga ne sumnjamo kako će na predstojeća tri gostovanja (Rijeka u prvenstvu, Dinamo u Kupu te Slaven Belupo u Koprivnici) torcidaši u velikom broju doći pomoći Hajduku kako bi došao do priželjkivanog cilja - duple krune.

M.Č.
Foto: Jure Mišković (Cropix)

Pročitajte više