LIGE PETICE

"Od*ebi!" izderao se Ronaldo na Sarrija prilikom zamjene

Screenshot

BRZO je s gestikulacije koja je u velikom dijelu svijeta ekvivalent pokazivanju srednjeg prsta prešao na ono što svatko razumije. 

Cristiano Ronaldo je bijesan što ga Maurizio Sarri mijenja na dvije Juventusove utakmice zaredom mijenja i to pokazuje ne samo pred trenerom, nego i pred cijelim svijetom.

U srijedu je, kada ga je Sarri izvukao iz igre deset minuta prije kraja gostovanja kod Lokomotiva u Ligi prvaka odbio trenerovu ruku i pokazao mu dva prsta, ali sigurno ne kao znak pobjede

Pet dana kasnije, obavijest da u derbiju Serie A protiv Milana mora napustiti igru već u 55. minuti te tako osjetiti nešto nedoživljeno, popratio je psovanjem, izravnim odlaskom u svlačionicu bez da se pozdravio s trenerom ili suigračima na klupi te odlaskom sa stadiona prije kraja utakmice

Portugalci otkrivaju dio od bogatog arsenala uvreda i psovki koje je Ronaldo izlazeći s terena sasuo Sarriju. Napominju da čitajući s usana ne mogu pohvatati sve koje je Ronaldo izgovorio, ali da je nedvojbeno kako je jedna od njih "vai pra o caralho" ili "odjebi". 

Toliko o Sarrijevim objašnjenjima da Ronalda mijenja zato što je ozlijeđen

Pročitajte više