OLYMPIAKOS U STRAHU OD NAVIJAČA "Molimo vas, nemojte divljati..."

Foto: Getty Images/Guliver Image

UEFA je zabranila navijačima Rijeke i Olympiakosa gostovanje u Pireju i na Rujevici, no šefovi grčkog prvaka ionako imaju dovoljno problema s vlastitim navijačima. Olympiakos se kroz povijesti itekako naplaćao kazni zbog divljanja svojih navijača, a uoči sutrašnje prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Rijeke, dopredsjednik Savvas Theodoridis zamolio ih je da se kontroliraju.

"Ljudi iz Uefe su pohvalili naše navijače na utakmici protiv Partizana. Nadam se da će takvi biti i na susretu s Rijekom te da neće biti pirotehnike i drugih problema na stadionu, zbog kojih je klub jako patio u prošlosti. Molim vas, bodrite momčad glasom, dlanovima i zastavama i pokažite Europi da Olympiakos ima najbolje navijače", poručio im je Theodoridis.

Trener Olympiakosa Besnik Hasi vjeruje u dobar rezultat protiv Rijeke, ali upozorava da je riječ o jako dobroj momčadi.

"Pa oni su izbacili Salzburg, tako da nema govora o potcjenjivanju. Vrlo je važno da ne primimo gol, iako ćemo, naravno, igrati na pobjedu. Ne bih Rijeku uspoređivao s Partizanom, to nema smisla. No, budite uvjereni da je riječ o jako dobroj momčadi", rekao je Hasi.

Olympiakos je u 3. pretkolu izbacio Partizan pobjedom 3:1 u Beogradu, a uzvrat je završio 2:2.

Pročitajte više