Ono kad je Ronaldo zaustavio vrijeme u centru New Yorka

Foto: Screenshot

SPORTSKU 2018. godinu pamtit ćemo po drugom mjestu Hrvatske na SP-u u Rusiji koje će živjetiu nama dok smo živi, a pamtit će se i treća uzastopna Realova Liga prvaka, četiri individualne nagrade Luke Modrića, Davis Cup, Sandra Perković, braća Sinković i tako dalje.

No bilo je i raznih drugih detalja koji su na ovaj ili onaj način obilježili ljude koji su im svjedočili uživo ili na nekim posebnim mjestima.

Jedna od zanimljivijih snimki je ona s njujorškog Times Squarea na kojem je zbog vremenske razlike usred bijela dana bila prikazivana nevjerojatna utakmica drugog dana SP-a u Rusiji između Portugala i Španjolske.

Portugal je vodio 1:0 i 2:1 golovima Cristiana Ronalda, ali su Španjolci preko Diega Coste i Nacha u drugom poluvremenu preokrenuli i vodili 3:2 sve do 88. minute. Gerard Pique je srušio Ronalda, a Cristiano je iz prekrasnog slobodnog udarca kompletirao svoj hat-trick za konačnih 3:3.

Na društvenim mrežama je nakon utakmice osvanula snimka s Times Squarea na kojemu je u trenutku dok je Ronaldo izvodio slobodnjak sve stalo. Autobusi i automobili su se zaustavili, a nakon što je Ronaldo pogodio preko španjolskog živog zida i pokraj nepomičnog De Gee sva vozila su počela trubiti.

Pročitajte više