transferi

Otkriveno zašto Cavani nije prešao u Atletico i koji su ga još klubovi htjeli

Foto: EPA

BERTA GOMEZ, majka Edinsona Cavanija, kaže da je njezin sin napravio sve što je u njegovoj moći da se preseli u Atletico Madrid, gdje želi raditi s Diegom Simeoneom.

Tvrdi da je transfer moguć i nakon komentara Atleticovog predsjednika Enriquea Cereza, koji je nakon derbija Reala i Atletica izjavio da je obitelj urugvajskog napadača pohlepna, kao i svi oko njega.

"To je sramota. Neke igrače predstavljaju članovi obitelji, da, ali nećemo dopustiti da nas zbog toga itko opljačka", kazala je Berta Gomez. 

Atletico je u posljednjim trenucima prijelaznog roka pokušavao dovesti Edinsona Cavanija iz PSG-a, ali je dogovor propao.

Španjolski mediji potom su izvijestili da je Cavanijev agent i njegov brat Walter tražio dodatni bonus da se taj transfer dogodi.

Cavani i dalje može završiti u Atleticu, već sljedećeg ljeta, ali...

Predsjednik Atletica Cerezo zbog toga je Cavanije prozvao pohlepnima, ali Berta Gomez to opovrgava. 

"Nije nemoguće da Edinson prijeđe u Atletico Madrid već sljedećeg ljeta, ali tek onda nakon što predsjednik Atletica povuče to što je rekao. Kad se ispriča. Ne razumijemo zašto je govorio takve gluposti. To nas je povrijedilo.

Potpuno je krivo reći da je Edinsonov brat i agent Walter tražio novac da se transfer dogodi. Cerezo bi trebao reći navijačima što se zbilja dogodilo; PSG nije htio da Cavani napusti klub, a drugo je da Atletico nikad nije poslao pravu ponudu koja je odgovarala PSG-ovim apetitima", dodaje Cavanijeva majka za AS. 

Cavanija htjeli Manchester United, Chelsea i Inter Miami

"Moj sin je učinio sve što je mogao da ode u Atletico", istaknula je pa nastavila: "Pristao je na to da ne igra u PSG-u, pristao je i na daleko manju plaću u Atleticu. Samo je htio igrati s Cholom i to je pokazivao na svakom koraku."

Cavanijeva majka Berta Gomez kaže da Atletico nije jedini klub koji ga je htio te da se tu ne radi o novcu. Htjeli su ga Manchester United, Chelsea i Inter Miami, koji je poslao bogatu ponudu. 

Pročitajte više