INDEX NA SP-u u NJEMAČKOJ

Ovako trenira Hrvatska: Rasturili dvoranu srednje škole hitovima Olivera i Gibe

Foto: HRS, Index

HRVATSKI rukometaši uoči večerašnjeg derbija protiv Španjolske (20:30) za prvo mjesto skupine SP-a trenirali su u dvorani srednje škole u Münchenu, nedaleko od hotela.

Igrači koje vodi Lino Červar sjajno su raspoloženi. Nakon četiri pobjede već su prošli u drugi krug, ali nabrijani su na prvaka Europe. O toj utakmici, koja određuje i put prema polufinalu, razmišljaju već nekoliko dana, otkako su osigurali put za Koeln u drugu fazu. Rušenjem Španjolske u drugi krug prenijeli bi četiri boda.

"Ovakvu emociju još nisam doživio, ovo još nisam vidio. Hrvatski navijači bi poginuli za nas. E, pa večeras ćemo mi poginuti za njih", kazao je Červar koji emotivno proživljava svaki nastup reprezentacije na SP-u. 

Za dobar štimung posebno je zaslužan Luka Stepančić. Dečki iz reprezentacije otkrili su nam da je sjajni šuter Hrvatske i jako dobar DJ. Ekipa ni u autobus ne ulazi bez velikih zvučnika.

Iz njih su s tribina srednjoškolske dvorane u Münchenu jutros treštale navijačke pjesme Hajduka, Dinama, Olivera, Gibonnija, Psihomodo Popa i Daleke obale.

Večeras se u olimpijskoj dvorani na tribinama očekuje preko deset tisuća hrvatskih navijača. 

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više