Ove dvije Guardioline reakcije obišle su svijet i postale totalni hit

Foto: Screenshot

LIVERPOOL je u velikom derbiju Premiershipa pobijedio Manchester City 3:1 i napravio ogroman korak prema naslovu prvaka, prvom od pradavne 1990. Golove za Redse su postigli Fabinho (6), Salah (13) i Mane (50). Počasni gol za City je postigao Bernardo Silva u 77. minuti.

Redsi su se ovom pobjedom odvojili na prvom mjestu, a najvećem rivalu, Cityju, pobjegao je na velikih devet bodova.

Liverpool je bio bolji i zasluženo je pobijedio, ali nakon utakmice će sigurno biti repova zbog tri sporne sudačke odluke koje su sve otišle na štetu Cityja.

Igrala se 84. minuta, City je gubio 1:3, a Guardiola je tada totalno izgubio živce. Šest minuta prije kraja Sterling je pogodio u ruku Alexandera-Arnolda. Sudac nije svirao ništa, a u tom je trenutku Pep Guardiola podivljao na klupi. Skakao je, vrištao i vikao Oliveru da u dva navrata nije želio pokazati na bijelu točku nakon igranja rukom.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku divljanja Guardiole u 84. minuti možete pogledati OVDJE.

Odmah po završetku utakmice Guardiola je najprije čestitao igračima Liverpoola, a onda je došao do sudačke trojke i s puno sarkazma im je teatralno čestitao uz poruku koju je stalno ponavljao: ''Puno vam hvala.''

Guardiola se na presici donekle smirio, ali ipak nije prešutio sporne trenutke:

''Pitajte suce. Zašto mene to pitate? Pitajte Mikea Rileyja i dečke iz VAR-a. Ne želim o tome razgovarati. Želim pričati o našem nastupu večeras'', kazao je trener Cityja.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku zanimljivog rukovanja Guardiole i sudaca možete pogledati OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više