"OVO JE NAJGORE ŠTO SE MOGLO DOGODITI" Carrillo o reakciji navijača i bahatom ponašanju Almeide

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

"NAJGORA utakmica otkako sam preuzeo Hajduk", komentirao je Joan Carrillo 0:2 poraz splitskog kluba od Rijeke.
 
"Želim zatražiti oprost od navijača koji su nam bili podrška na tribinama. Ekipa je imala jako puno pogrešaka u dodavanjima. Prvi gol je infantilna greška koju su oni jako dobro iskoristili. Rijeka je dolazila do šansi, a mi smo ispadali iz igre."
 
Navijači su na kraju utakmice okrenuli leđa igračima.
 
"Nešto najgore što se može dogoditi momčadi je da navijači okrenu leđa i zvižde. Oni su tu koji sude i mogu suditi našu igru. Možemo samo pitati oprost. Teško je navijačima i nama, ali sad trebamo ponovo raditi da bismo vratili povjerenje naših navijača."
 
Navijači su izviždali Almeidu, iskusnog portugalskog napadača i najveće Hajdukovo pojačanje. Osim igrom, razočarani su i njegovim ponašanjem na travnjaku.
 
"Jednostavno, ne treba tražiti jednog krivca, moramo se svi truditi. Almeida je novi igrač, u fazi je prilagodbe. On maše rukama da mu suigrači daju loptu kako bi on želio, ne bih to gledao kao negativnu stranu, tako pokazuje da mu je stalo."
 
Je li prvenstvo već izgubljeno?
 
"Ako budemo djelovali kao momčad, imat ćemo šanse. Radit ću do zadnje kapi znoja da ekipa ide naprijed. To naši navijači zaslužuju."
 

Pročitajte više