Ovo je najveće pojačanje prijelaznog roka

Foto: Twitter

STOTINE MILIJUNA raznih valuta za potpise i odštete, glasine, tračevi, izmišljotine, licitiranje i preplaćivanje, liječnički pregledi, super-agenti i mega-ugovori... Sporting Lisabon impresivno je stao na kraj raskošnoj i raskalašenoj eskapadi zvanoj prijelazni rok.

Klub koji je daleko poznatiji kao sjajan stvaraoc i impresivan prodavač igrača, sada je pokazao da ima ništa manje stila kada se radi o dovođenju igrača. Jer njihov novi igrač, s potpisanim pravim ugovorom postao je Francisco, 5-godišnji dječak koji se bori s rakom.
 
Klub za koji navija pozvao ga je na predstavljanje koje je odradio predsjednik Bruno de Carvalho. Nakon što je postao novi Sportingov igrač, dobio je kapetansku traku i momčad izveo na teren na prvoj domaćoj utakmici ove sezone.
 
Sporting je ovako objasnio novu akviziciju:
 
"Samo mu je pet godina, ali već je osvojio srca svih navijača Sportinga njegovom hrabrom borbom protiv raka. Obučen u Sportingove boje, Francisco je potpisao prvi ugovor za naš klub u društvu predsjednika De Carvalha.
 
Zadovoljstvo nam je dovesti Francicsa, čiji je posao izvesti početni udarac ove sezone. On je naše veliko pojačanje i ime koje svima pokazuje što je Sporting; klub star 110 godina, a s ljudima kao što je Francisco, lako ćemo doći do još 110.
 
San se ispunio kada je mali Francisco poveo momčad pred 30 tisuća navijača i počeo utakmicu s centra."

Pročitajte više