Ovo je NBA zvijezda na press-konferenciji nakon utakmice

Screenshot: Twitter / NBA

KOŠARKAŠI Oklahoma City Thundera pobijedili su New Orleans Pelicanse i treći put, ovaj put u gostima 106:85, te poveli 3:0 u seriji prvoga kruga NBA doigravanja. Na terenu su se najviše istaknuli Shai Gilgeous-Alexander s 24 te Jalen Williams i Josh Giddey s po 21, ali izvan terena svi su gledali samo u Williamsa.

Mlada zvijezda Thundera na press-konferenciju poslije utakmica u odjevnoj kombinaciji koja se teško može opisati riječima, ali ju je ionako dovoljno vidjeti. Začahuren u svojevrsnu skijašku masku s okruglim izrezom za lice, čiji je rub ukrašen nekakvim kristalima, 23-godišnji krilni igrač postao je apsolutni hit na društvenim mrežama.

Kiklop, izvanzemaljac ili Kenny iz South Parka?

Mnoge fanove podsjetio je na Kennyja iz South Parka, ali neki su ga usporedili s kiklopom, izvanzemaljcem ili drevnim vojnikom. Većina je ipak ostala bez teksta.

I Charles Barkley je iz TNT-ova studija u nevjerici gledao Williamsovu presicu, ali oprostio mu je zato što je odigrao dobro. "Nosio je to na utakmicu? Mora da je znao da će dobro odigrati. Izgleda kao prokleti idiot, ali odigrao je dobro. Ipak, ne možete na sebe staviti bilo što, djeco", govorio je Barkley.

Možda najbizarnije od svega je to što je Williams gotovo osam minuta mrtav-ozbiljan odgovarao na pitanja novinara, a doslovno nikom od njih nije palo na pamet pitati ga zašto tako izgleda.

Pročitajte više