Owen brani izbornika McClarena i vjeruje u pobjedu nad Hrvatskom

MICHAEL OWEN, napadač engleske reprezentacije, vjeruje da bi bilo neoprostivo ukoliko bi Engleska propustila priliku koja joj se ukazala.

Owen je u prijateljskom susretu s Austrijom koji je odigran u petak ozlijedio mišić tako da neće biti na raspolaganju engleskom izborniku u odlučujućoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo koju Englezi igraju protiv Hrvatske. Owen je s oporavka poručio kako bi poraz od Hrvatske i neodlazak u Austriju i Švicarsku bio pravi debakl.

"Mislim da ukoliko ne iskoristimo ovu priliku i ostanemo bez Eura neće biti nikakvih isprika i opravdanja. Imali smo sreće, to je jasno. Mnogi kažu da ju nismo zaslužili, ali kada nam se već ukazala ovakva prilika bilo bi strašno da ju ne iskoristimo. Nezamislivo mi je da se Engleska ne pojavi na natjecanju najboljih europskih reprezentacija", izjavio je Owen.

27-godišnji napadač još je jednom stao u obranu izbornika Stevea McClarena i poručio kako svi reprezentativci vjeruju u njega i pobjedu nad Hrvatskom u srijedu.

"Steve je kroz vrijeme provedeno na čelu nacionalne momčadi sazrio i sada povlači prave poteze. Bilo bi pogrešno smijeniti ga. Svi igrači vjeruju u pobjedu nad Hrvatima. O drugom ishodu niti ne pomišljamo", kaže Owen.

J.Da.

Pročitajte više