Paragvajski reprezentativac nasljednik Nike Kranjčara?

JULIO DANIEL DOS SANTOS, nogometaš Cerra Portena i paragvajski reprezentativac, mogao bi zaigrati u Dinamu. Dvadesetjednogodišnji veznjak ponuđen je maksimirskom klubu, koji bi trebao platiti oko milijun dolara odštete, a otvorena je i mogućnost djelomičnog otkupa njegovog transfera.

Tijekom posljednjeg prvenstva južnoameričkog kontinenta, koji je prošlo ljeto održan u Peruu, Dos Santos je nastupio na sve četiri utakmice svoje reprezentacije. Trenutno se nalazi u Los Angelesu, gdje je ovoga tjedna sudjelovao u pobjedi protiv Gvatemale i remiju s Korejom.

Jutarnji list piše da posjeduje sve potrebne adute da naslijedi Niku Kranjčara. Kvalitetu treba platiti s milijun američkih dolara, što je veliki financijski izdatak za maksimirski klub. Ukoliko se prihvati opcija da Dinamo plati samo polovični udjel mogućeg transfera, veliki su izgledi da Dos Santos dođe u Hrvatsku.

O ponudi koja je stigla od Lačezara Taneva, koji vodi agenciju slavnog španjolskog menadžera Jose Marije Minguelle, ovih dana se trebaju očitovati Ilija Lončarević i Zdravko Mamić.

Pročitajte više