regija

Partizanovu sramotu u provinciji gledali penjanjem na bicikl, ljestve i stolicu

Screenshot: Twitter

PARTIZAN ove sezone igra loše i "u kupu su iznenađenja uvijek moguća", ali njegovo ispadanje u 1/16 finala kupa kod drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice svejedno je odjeknulo Srbijom te se smatra jednom od najvećih sramota u povijesti beogradskog velikana.

Partizan je sve do sudačke nadoknade vodio 1:0, ali je onda domaćin zabio za 1:1 i penale. U raspucavanju je Partizan promašio sva četiri jedanaesterca te je Radnički senzacionalno prošao iako su njegovi igrači zabili samo dva. Utakmica se igrala na stadionu koji ima donekle zvučno ime "Agropapuk Arena", ali je zapravo provincijsko igralište s malim tribinama.

Naravno da su povodom gostovanja jednog od dva najveća kluba u državi sva mjesta na njemu brzo rasprodana pa su oni koji su ostali bez ulaznica morali maštovito smisliti kako gledati povijesnu utakmicu.

Viralna je postala fotografija koja prikazuje trojku koja je meč gledala tako što se popela na bicikl, ljestve i stolicu postavljenu na kolut za kabele. Sva ova pomagala naslonili su na zid mitrovičke "Arene". 

Pročitajte više