Perez bi rado Ramosa potjerao iz Reala, ali postoji ozbiljan razlog zašto neće

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON blamaže protiv Ajaxa (1:4) i sramotnog ispadanja iz Lige prvaka, u svlačionicu Reala došao je prvi čovjek kluba Florentino Perez i nekoliko minuta napadao igrače kritizirajući ih zbog izostanka predanosti, volje i želje. AS piše da je Perez u nekoliko navrata upotrijebio riječ ''sramotno''.

> Totalni raspad u Realu. Ramos urlao na Pereza: "Isplati me i odlazim"

Tada je stigao Sergio Ramos, koji je utakmicu propustio jer je namjerno dobio žuti karton u finišu prve utakmice u Amsterdamu kako bi se očistio za daljnji tijek natjecanja. Nitko u Realu, pa ni Ramos, nije vjerovao da se može dogoditi ovo što se dogodilo u utorak.

Ramos je stao u obranu suigrača i obrušio se na Pereza optužujući ga da je on kriv za katastrofalnu sezonu. Ramos je urlao na Pereza i rekao mu je kako je uništio klub očajnim planiranjem i poslovanjem. U prvom redu Ramos je mislio na činjenicu da je prošlog ljeta Real prodao Ronalda Juventusu za 105 milijuna eura, a nije doveo adekvatnu zamjenu u napadu.

''Isplati me i odlazim'', rekao je Ramos Perezu, a onda je nastavio vikati na šokiranog gazdu:

''Sve sam dao za ovaj klub i ovaj grb, čak i za tebe'', urlao je kapetan Reala na svog šefa pred cijelom ekipom.

Nakon svega, postalo je upitno hoće li Ramos ostati u Realu i nakon kraja sezone, ali prema onome što danas piše AS, gotovo je nemoguće da će ga Perez potjerati. Kapetan Reala ima ugovor do 2021., a u njemu stoji da će mu klub, ako dođe do prijevremenog raskida, morati isplatiti čak 25 milijuna eura.

Nakon što ga je ovaj ponizio pred svim igračima, Perez bi se vjerojatno rado riješio 32-godišnjeg braniča, ali teško će tu zadovoljštinu željeti platiti 25 milijuna eura.

Pročitajte više