TALIJANSKI KUP

Piolija naživcirao poništeni gol Milana: Nikada nisam vidio da golman tako reagira

Foto: EPA

INTER je s uvjerljivih 3:0 pobijedio Milan u uzvratnom susretu polufinala talijanskog kupa, plasiravši se u finale. Dva pogotka u prvome dijelu postigao je Lautaro Martinez, nakon čega je Milan smanjio, ali pokazalo se kako je bilo zaleđe. Do kraja je Inter zabio treći pogodak, a strijelac je bio Robin Gosens.

"Htjeli smo pobijediti, no imali smo kvalitetnog protivnika. Konačni rezultat nije odraz kvalitete naše igre", smatra trener Milana Stefano Pioli. Komentirao je poništeni pogodak Milanova igrača Ismaela Bennacera, i to zbog zaleđa Pierrea Kalulua koji je utjecao na igru, odnosno zapriječio pogled vratara Intera Samira Handanovića, što je provjereno VAR-om.

"Nije nam nedostajalo odlučnosti i volje. Stvorili smo nekoliko prilika, htjeli smo finale. Pogodak za 2:1 sigurno bi promijenio utakmicu. To se nije dogodilo. Pogledajte Handanovićevu reakciju. Nije se žalio. Nikada nisam vidio vratara koji je primio sumnjiv gol i da se nakon toga nije žalio. Prosvjedovali su samo zbog igranja rukom, čega nije bilo. Ma, zaboravite", izjavio je Pioli.

 

Pročitajte više