Pizarro i Makaay protiv Chelseaja

Trener Bayerna, Felix Magath, potvrdio je liječničku informaciju prema kojoj su se oporavila oba napadača muenchenskog kluba, koji zbog ozljeda prošlog tjedna nisu bili u postavi momčadi kad je u Londonu igrala prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka s Chelseajem (2:4).

Peruanac Claudio Pizarro i Nizozemac Roy Makaay spremni su za uzvrat s londonskim klubom koji se igra ovog utorka. Uz njih u Magathovoj momčadi, koja će na svom stadionu u Muenchenu pokušati nadoknaditi minus od dva pogotka, bit će i igrač sredine terena Martin Demichelis, koji zbog suspenzije nije mogao igrati na Stamford Bridgeu.

"Veliki sam optimist i nadam se proboju moje momčadi u polufinale, jer ćemo u uzvratu protiv Chelseaja biti kompletni, u sastavu koji je prošlih mjeseci iskazao veliku uigranost i postizao izvrsne rezultate" - kazao je Magath.

Pizarro se istaknuo na utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala, kojemu je zabio dva pogotka, dok je Makaay najbolji strijelac Bayerna u klupskom prvenstvu Europe sa 7 do sada postignutih golova.

(Hina) xmi ymi

Pročitajte više