Pjanić: Realovci su bili bahati, drago mi je što su ispali

VEZNJAK Lyona i BiH reprezentacije Miralem Pjanić bio je razdragan nakon remija Lyona na Santiago Bernabeu. Njegov gol izbacio je Galacticose iz daljnjeg natjecanja, a Lyon odveo u četvrtfinale.

"Vrlo sam sretan i zadovoljan, kako zbog sebe, tako i zbog cijele momčadi navijača. Atmosfera u svlačionici je izvrsna, napravili smo nešto zaista golemo. Samo se nadam da na ovome nećemo stati", rekao je Pjanić nakon utakmice.

"Ne mogu opisati kako sam se osjećao nakon gola. Stvarno sam bio presretan i ponosan. Ipak, ne zavaravam se, svjestan sam da smo ovo postigli zahvaljujući timskoj igri, jer bez njih ni moj gol, a ni ovaj remi ne bi bili mogući", dodao je.

Pjanić ističe kako su Realovci bili bahati prije utakmice i da mu je drago što im se to na ovaj način osvetilo.

"Realovci su bili jako ljuti nakon posljednjeg sučevog zvižduka, međutim ako se realno sagleda situacija mi smo zaslužili prolaz u četvrtfinale, Igrači Reala su bili pod velikim pritiskom, ali tko im je kriv", istaknuo je talentirani veznjak.

"Posebno me zasmetalo što su i prije prve i prije druge utakmice bili jako prepotentni i glasni u medijima, najavljivavši visoku pobjedu itd. Malo su nas razljutili s tim, stoga mi je i drago što se sve ovako završilo", dodao je za kraj.

Pročitajte više