LIGE PETICE

VIDEO Pjanić vođa ludila: Golotinja, šampanjac i bacanje trenera u bazen

Screenshot: Youtube

MIRALEM PJANIĆ bio je vođa velikog slavlja nogometaša Juventusa nakon što su pobjedom nad Fiorentinom (2:1) pet kola prije kraja prvenstva osigurali osmi uzastopni naslov prvaka Italije.

Bosanski veznjak, koji je od dolaska u Juventus prije tri godine ključni igrač najboljeg talijanskog kluba, pokazao je da je glavni i izvan terena jer je predvodio feštu u svlačionici i sve snimao. 

A tu je bilo doista svega: suigrače je polijevao šampanjcem i snimao kako drugi to rade po golim guzicama kolega, zbog čega je na društvenim mrežama napomenuo da je riječ o sadržaju za odrasle: "Upozorenje, riječ je fotografijama koje mogu izazvati veliku neugodu."

Ništa manju nelagodu nije izazvao kod trenera Maxa Allegrija. Došao je do njega, primio ga za noge, a Giorgia Chiellinija, Leonarda Bonuccija i Blaisea Matudija nagovorio da mu pomognu odnijeti ga do bazena s hladnom vodom i baciti ga unutra.

"Mister" je u odijelu završio u ledenoj vodi, koja inače služi za opuštanje mišića nogometašima nakon napora. Naravno, nije zamjerio kolovođi Pjaniću i njegovim pomagačima jer su to napravili u euforiji. 

Pročitajte više