Planinić nesretan zbog nove šarene lopte: Kada driblam ne osjećam se komotno

ZORAN PLANINIĆ izrazio je veliko zadovoljstvo igrom svog CSKA-a na startu Eurolige, a prokomentirao je i novu šarenu loptu s kojom se igra Euroliga.

Aktualni europski prvak CSKA, kojem je uoči ove sezone pristupio Zoran Planinić, otvorio je novu sezonu Eurolige uvjerljivom pobjedom u Moskvi protiv Armani Jeans Milana 90-64. Planinić se u ovoj utakmici nije naročito istaknuo, njegov je učinak u 22 minute igre bio jedan poen, dva skoka i tri asistencije.

Iako osobno nije odigrao utakmicu za pamćenje, hrvatski reprezentativac bio je vrlo zadovoljan igrom cijele momčadi, pogotovo u obrani:

"Ne treba previše razmišljati za zaključak da smo ovu utakmicu lagano dobili. A Milano uopće nije lagani protivnik, siguran sam da će se mnogi klubovi u Euroligi u to uvjeriti. Naročito mi se sviđa kako igramo u obrani. Vrlo smo usredotočeni na obrambenu igru i sjajno se nadopunjujemo u tom dijelu",  kaže Planinić u izjavi za ruski Sport Express.

Nova Nikeova šarena lopta za novu sezonu Eurolige nije ga naročito dojmila:

"Iskreno govoreći, imao sam nekoliko driblinga u kojima se nisam osjećao baš ''komotno''. Ali, nije to neki veliki problem. Na kraju krajeva, nije baš od krucijalne važnosti s kakvom loptom igramo (smijeh). Puno više ipak ovisi o igračima nego o lopti",  zaključio je Planinić.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više