Plivanje

Plivačica: Drogirali su me na Svjetskom prvenstvu

Foto: Profimedia

KANADSKA plivačica Mary Sophie Harvey tvrdi da je drogirana na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Na prvenstvu u Mađarskoj sa sunarodnjakinjama je osvojila broncu u štafeti 4x200 m slobodno.

"Dugo sam dvojila hoću li objaviti ovo, ali previše sam šutjela u prošlosti", poručila je u obraćanju javnosti i navela kako joj iz sjećanja iz Budimpešte nedostaje punih šest sati.

"Netko me drogirao zadnji dan Svjetskog prvenstva. Jedino čega se sjećam iz te večeri jest da sam se sljedeće jutro probudila potpuno izgubljena. Timski menadžer i liječnik su bili pored mene. Sjećam se slavlja i nakon toga ničega. U tih četiri do šest sati imam crnu rupu. Jedino što mogu reći jest da se nikad nisam osjećala ovako posramljeno", rekla je i dodala:

"Kad sam došla kući, mama mi je rekla da izgledam drugačije i tako sam se i osjećala. Nisam osjećala svoje tijelo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili jer nisam imala svijesti i možda je to objašnjenje otkud modrice. Ipak, nije me utješilo."

Nakon liječničkog pregleda ispostavilo se da ima istegnuto rebro i blagi potres mozga.

Pročitajte više