PREMIERSHIP

Pogba: Postoji nešto čudno s Mourinhom. Ne znam to objasniti

Foto: EPA

PAUL POGBA ne može oprostiti Joseu Mourinhu oduzimanje kapetanske trake u Manchester Unitedu. Prije tri godine Pogba je bio dokapetan pod vodstvom Mourinha, a onda su se sukobili i Francuz je izvukao deblji kraj.

U intervjuu za Sky Pogba je opisao svoj odnos s Tottenhamovim menadžerom.

"Jednog dana sam imao odličan odnos s Mourinhom, svi su to vidjeli. Sutradan ne znate što se dogodilo. To je čudna stvar u vezi odnosa s njim i ne mogu vam objasniti. Ni meni nisu jasni razlozi."

Usporedio ga je Pogba s Ole Gunnarom Solskjaerom.

"Odnos sa Solskjaerom je drugačiji, on nikad ne bi išao protiv igrača. Možda Ole ne bi izabrao neke igrače, ali ih ne odbacuje, ne gura ih u stranu kao da više ne postoje. To je razlika između Solskjaera i Mourinha. Solskjaerove metode možda tako djeluju jer s igračima ostvaruje prisniji odnos."

Solskjaer i Mourinho su nedavno imali verbalni okršaj nakon što je United pobijedio kod Tottenhama 3:1. Solskjaer je napao Tottenhamovog Sona u intervjuu nakon utakmice. Mourinho mu je odgovorio u svom stilu.

"Ne znam što se dogodilo. Siguran sam da je Mourinho rekao nešto zbog čega bi ljudi progovorili. On to radi. Dobili smo rezultat koji smo htjeli, Ole to zna i uživali smo u tom trenutku. Poznajemo Mourinha i znamo što voli. Nije nam potreban verbalni rat, trebamo se fokusirati na sebe. Pobijedili smo, Mourinho je izgubio i nije htio pričati o igri, nego o nečijem ocu. To baš liči na njega."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više