JOSE MOURINHO

Pogba se oglasio nakon otkaza Mourinhu pa odmah izbrisao objavu

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je danas objavio da je uručio otkaz svom dosadašnjem treneru Joseu Mourinhu.

Mourinho je bio na meti javnosti zbog loših predstava Uniteda ove sezone. Navijači su mu zamjerali lošu atmosferu u svlačionici jer je najvećim zvijezdama poručio da ne računa na njih.

Vijest da je Mourinho dobio otkaz posebno je obradovala one igrače s kojima Portugalac nije bio u dobrim odnosima.

Jedan od takvih sigurno je Paul Pogba. Francuski reprezentativac je mjesecima u svađi s Mourinhom pa je preseljen na klupu.

Nakon što je United objavio otkaz Mourinhu, na Instagramu se oglasio i Paul Pogba. Objavljenu fotografiju je izbrisao nakon nekoliko minuta, ali njegov pogled je otkrio dosta toga.
 

Pogbin i Mourinhov odnos doveo najtrofejniji engleski klub do apsurda

Nije tajna da se portugalski stručnjak i najskuplji Unitedov igrač nikada nisu našli na istoj frekvenciji. Od samog dolaska Paula Pogbe iz Juventusa u transferu vrijednom preko 100 milijuna eura, počeli su problemi. Jose Mourinho nikako nije uspijevao pronaći prvaku svijeta s Francuskom mjesto u početnom sastavu s kojim bi iz njega izvukao maksimum talenta.

Kako je vrijeme prolazilo, tako je Pogba sve više i više gubio strpljenje s Mourinhom i razina samopouzdanja mu je drastično opadala. Došlo je i do prvih sukoba. Nakon poraza od Tottenhama na početku sezone Pogba je za vrijeme utakmice kritizirao Portugalčevu taktiku. Kao da mu nije bilo razumljivo što se od njega traži ili su zahtjevi bili prekompleksni.

Nekoliko mjeseci kasnije u javnost su procurile i informacije o tome da je se Pogba više puta zakačio s Mourinhom po pitanju taktike, a onda su i krenule priče o njegovom nezadovoljstvu te potencijalnom odlasku s Old Trafforda. Posljedično, i njegova forma krenula je padati, a sve je kulminiralo time da ga je Mourinho u posljednje dvije utakmice odlučio ostaviti na klupi.

Vrhunac njhovog odnosa postao je apsurdan u trenutku kada je United gubio od svog najljućeg rivala Liverpoola proteklog vikenda, a najskuplji nogometaš, kojeg je upravo Mourinho doveo, sjedio je na klupi.

Pročitajte više