serie a

Pogledajte dva spektakularna gola u remiju Bologne i Fiorentine

Foto: Getty Images

BOLOGNA i Fiorentina podijelile su bodove odigravši 1:1 (0:1) u utakmici 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva, koja je održana u ponedjeljak u Bologni. 

Golovi su na ovoj utakmici bili jedino što je vrijedilo, dok je kvaliteta nogometa bila u drugom planu.

Bologna - Fiorentina Live Score

Fiorentina je povela prekrasnim pogotkom Benassija u 27. minuti. Slobodnjak iz velike udaljenosti izveli su gosti, loptu nisu dovoljno dobro očistili domaći nogometaši, a onda je Benassi potegnuo isprve iz voleja i pogodio sami donji kut vratara Fiorentine s nekih 18,19 metara udaljenosti.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Benassijeva gola možete pogledati OVDJE.

Fiorentina je vodila sve do četvrte minute sučevog dodatka u drugom poluvremenu, imala pobjedu u rukama, a onda je uslijedio šok za remi.Tada je Orsolini sjajno izveo slobodan udarac s krajnjeg desnog ruba kaznenog prostora i gotovo iz mrtvog kuta pogodio pod gredu, čime je iznenadio gostujućeg vratara Dragowskog.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Orsolinijevog gola možete pogledati OVDJE.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ostao je na klupi za pričuvne igrače Fiorentine.

Bologna je s 23 boda na 10. mjestu, a Fiorentina je s 18 bodova trenutačno na 14. poziciji. Vodeći Inter i Juventus imaju po 42 boda iz 17 nastupa. Trećeplasirani Lazio ima 39 bodova, a četvrta je Roma s 35.

U ponedjeljak su na rasporedu preostale utakmice 18. kola u kojima se sastaju: Milan - Sampdoria, Atalanta - Parma, Juventus - Cagliari (15 sati), Lecce - Udinese (18:00) i Napoli - Inter (20:45).

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više