HRVATSKI KOŠARKAŠI

Pogledajte kako je Mario Hezonja reagirao na glasine da prelazi u CSKA

Foto: Guliver

MARIO HEZONJA uskoro bi se mogao vratiti u Europu. Nakon pet godina NBA karijere u Orlandu, New Yorku i Portlandu, prije početka ove sezone razmijenjen je u Memphis, koji ga je uskoro otpustio. Otada je bivši hrvatski reprezentativac bez kluba, ali će ipak dobiti 1.98 milijuna dolara koliko mu je jamčio ugovor za ovu sezonu.

Izraelski novinar Josh Halickman objavio je da bi Hezonja mogao potpisati za moskovski CSKA, pozivajući se na neimenovane izvore.

Vrlo brzo su brojni europski košarkaški mediji prenijeli vijest o interesu Moskovljana, koji zaista pripremaju promjene u momčadi i raskidaju ugovor s američkim razigravačem Mikeom Jamesom, no naš košarkaš ne bi bio direktna zamjena za njega.

Hezonja se u međuvremenu zabavlja komentirajući te glasine na društvenim mrežama. Na komentar jednog tviteraša da je "Mario na odmoru", Dubrovčanin je prvo reagirao emojijima meditacije, molitve i smijeha, a zatim objavio ovo:

Sat vremena kasnije talijanski novinar Alessio Teresi napisao je da je Hezonja direktno demantirao bilo kakve pregovore s CSKA.

Hezonja je i dalje u SAD-u i nada se novom angažmanu u NBA ligi u nekoj fazi sezone.

Pročitajte više