Pogledajte kako je Messi na poluvremenu održao time-out igračima Argentine

Foto: Sreenshot Twitter

NAKON sramote protiv Hrvatske jasno je bilo da je Sampaoli bivši. Tragični izbornik Argentine na klupi je imao dvostruko bolju momčad od one koja se sramotila protiv Modrića i društva, ali ništa nije pomagalo. Tvrdoglavo je forsirao neke svoje ideje koje su, pokazalo se, miljama daleko od realnosti.

Argentina je protiv Nigerije tražila spas i iskupljenje. Messi u prve dvije utakmice nije postojao na terenu, i mnogi su bili spremni zaključiti kako ponajbolji nogometaš svijeta nikada neće osvojiti ono što mu jedino nedostaje – naslov prvaka svijeta.

Igrači su nakon poraza od Hrvatske u dogovoru sa savezom odlučili da im izbornik ne treba, da će sami dogovoriti taktiku i odrediti momčad koja će spašavati čast posrnulog argentinskog nogometa. Sampaoliju je rečeno da, ako želi može sjediti na klupi, ali ako ima problem s odlukom igrača, da slobodno može otići.

Upravo se to i dogodilo. Zanimljiv kadar je snimljen na poluvremenu kad je Messi okupljenim suigračima održao pravu minutu odmora. Očito je pomoglo jer je Argentina u dramatičnoj završnici slavila 2:1 i zadnjim vlakom otišla među 16 najboljih.

Pročitajte više