Pogodak Nike Kranjčara u visokoj pobjedi Hajduka nad Vasasom

SPLITSKI Hajduk je na Poljudu svladao mađarski Vasas rezultatom 3:0, a utakmicu je pratilo više od 10,000 gledatelja.

Bilo je to prva utakmica Nike Kranjčara u dresu Hajduka na Poljudu, u kojoj je bivši kapetan Dinama u potpunosti opravdao povjerenje trenera Blaža Sliškovića, ali i Torcide.

Hajduk je poveo već u 8. minuti, nakon što je Niko Kranjčar s 15-ak metara na asistenciju Bušića niskom loptom pogodio donji desni kut mađarskog gola.

Na samom početku drugog poluvremena Kranjčar je sjajno proigrao Matu Dragičevića, kojemu nije bilo teško prevariti mađarskog vratara i povisiti na 2:0.

Konačan rezultat postavio je Natko Rački u 69. minuti nakon odlične kombinacije Kranjčara i Biščevića.

Radio Dalmacija javlja kako je upravo taj vezni red, Leko - Biščević - Kranjčar ono najbolje što je Hajduk pokazao u današnjoj prijateljskoj utakmici, što se i očekivalo budući da je Blaž Slišković upravo vezni red opisao kao "udarnom snagom Hajduka u nastavku prvenstva".

Direktor Hajduka Fredi Fiorentini kazao je kako je "jako zadovoljan" današnjom izvedbom Hajduka.

"Na utakmici je bilo više od 10,000 ljudi, što je iznenađujuće za ovako hladno vrijeme i činjenicu da se radilo o prijateljskoj utakmici. Vidjelo se da nam do početka prvenstva fali još nekoliko utakmica, ali smo unatoč tomu jako zadovoljni." - kazao je Fiorentini.

Na naš upit kako ocjenjuje igru Ivana Leke i Nike Kranjčara, Fiorentini je odgovorio: "Fenomenalno! Kranjčar, Leko i Biščević su funkcionirali jednostavno fenomenalno."

Pročitajte više