ATLETICO - REAL 0:0

Pomoćnog suca u derbiju Madrida vrijeđao i Simeone: Kako te ku*va rodila?

Screenshot: Twitter

KONTROVERZI, naguravanja i incidenata nije bilo na terenu velikog gradskog derbija između Atletica i Reala koji je završio 0:0, ali je zato bilo napeto izvan granica igrališta.

>> Modrić otkrio svoj ritual radi prije ulaska u igru

Kapetan Reala Sergio Ramos navodno je nazvao pomoćnog suca derbija "kurvinim sinom", pišu španjolski mediji. Trener Atletica Diego Simeone bio je bijesan jer reprezentativac Španjolske nije za to bio kažnjen.

Argentinski stručnjak potom se i sam upleo u ilegalne radnje. Nakon što je shvatio da će Ramos proći bez kazne, Simeone je prišao pomoćnom sucu i sasuo mu uvrede u lice.

"Kako to možeš dozvoliti?" vikao je na njega pa dodao:

"Kako te kurva mogla roditi?"

Te scene zabilježile su kamere Movistara, a na snimkama se jasno vidi da Ramos protestira kod pomoćnog arbitra, a onda Simeone gubi živce, zatraži da se kapetanu Reala da žuti karton i počne vikati.

U konačnici, s klupe Atletica se ustaje njegov pomoćnik, profesor Ortega, i rukama mu gestikulira broj osam podsjećajući ga pritom na broj utakmica koje je morao propustiti zbog sličnog ispada protiv Barcelone.

Na poluvremenu, na putu do svlačionice, može se ponovno vidjeti žustra rasprava Simeonea i Ramosa sa sucima, a onda se priključuje i Casemiro. Svi zajedno ulaze u tunel i više od toga kamere nisu zabilježile. No neki španjolski mediji javljaju da je u tunelu došlo i do naguravanja.

Pročitajte više