Modrić je nakon plasmana Reala u finale Lige prvaka na Twitteru napisao četiri riječi

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ bit će 1. lipnja u prilici osvojiti svoj šesti naslov u Ligi prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije to je pravo zaslužio nakon što je Real preokretom na Santiago Bernabeuu pobijedio Bayern 2:1 u uzvratnoj utakmici polufinala natjecanja. Prvi susret ovih dvaju suparnika završio je 2:2.

Modrić je u jučerašnjoj utakmici igrao od 69. minute. Carlo Ancelotti poslao ga je na teren odmah nakon gola koji je Real primio i pao u rezultatski zaostatak. Odigrao je zapaženo na obje strane, a posebno se istaknuo obrambenom reakcijom u 85. minuti kad je zaustavio suparnika u šansi za povećanje vodstva.

Navijači ga mole da ostane

Nakon velike pobjede Reala, Modrić je na društvenoj mreži X (bivši Twitter) imao dvije kratke objave, obje napisane na španjolskom jeziku. Ona ponoćna sadržavala je četiri riječi, a u prijevodu je glasila: "Poznat mi je ovaj film." Nešto kasnije objavio je i svoju fotografiju s proslave pobjede na kojoj ljubi Realov grb na dresu uz opis: "Kako volim ovaj klub". Istu je objavio i na Instagramu.

Obje poruke izazvale su milijune reakcija njegovih obožavatelja, ali i suigrača i bivših suigrača, koji mu se dive i ostavljaju komentare. "Ti si najveći ikad", "Luka ostani", "Na dan kad odeš plakat ću kao nikad u životu", "Ne idi, nemoj mi nanositi bol", "Nemoj nas ostaviti", samo su neki od njih.

Pročitajte više