POSAO IZ SNOVA ZA NAVIJAČE HAJDUKA Zaposlite se u najdražem klubu

Foto: RObert Matić, HNK Hajduk

HNK Hajduk Split ponovno zapošljava, a oglas za natječaj za posao objavili su i na Index Oglasima! Nakon što su nedavno iz splitskog kluba tražili voditelja marketinga, sada su objavili natječaje za dvije nove pozicije. Traže se voditelj skladišta i brand manager. 

Iz Hajduka pozivaju sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja i koji žele biti dio najvećeg brenda u Dalmaciji da im se pridruže te postanu dio tima HNK Hajduk Split. 
 
Brand manager HNK Hajduk š.d.d.
 
Prijave za ovu jako važnu i odgovornu poziciju traju do 26. listopada, a ako želite biti Hajdukov brand manager trebate znati da se traži visoka stručna sprema iz marketinga/prodaje, ekonomije ili nekog društvenog smjera te barem 3 godine radnog iskustva od čega minimalno jedna godina na rukovodećim pozicijama. Između ostalog se traži i izvrsno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije kao i odlično poznavanje MS Office alata. 
 
Iz Hajduka nude prije svega kreativnu poziciju s izravnim utjecajem na razvoj poslovanja, stimulativna primanja i rad u profesionalnim timom. 
 
Voditelj skladišta HNK Hajduk š.d.d.
 
Voditelj skladišta je odgovoran za sve aktivnosti u skladištima Društva i usko surađuje s odjelima prodaje, marketinga, nabave, logistike, financija i računovodstva. I za ovu poziciju prijave traju do 26. listopada, a od kandidata se traže viša ili srednja stručna sprema te minimalno 3 godine iskustva od čega jedna godina radnog iskustva na poslovima vođenja skladišta ili sličnim poslovima. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije, ali i odlično poznavanje MS Office alata te osnova robno materijalnog knjigovodstva. 
 
Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi.

Pročitajte više