UFC

Ngannoua su pitali bi li se opet borio s Miočićem. Evo što je odgovorio

Foto: Imago Sports/Guliver

FRANCIS Ngannou je novi prvak UFC-ove teške kategorije. Pravo da ga se zove najboljim stekao je pobjedom u borbi za pojas protiv branitelja naslova Stipe Miočića kojeg je porazio početkom druge runde.

Bio je to drugi međusobni meč Miočića i Ngannoua, a omjer njih dvojice sada je 1:1. Pitanje je što Miočiću slijedi, uz očit dug oporavak, no Ngannou su na konferenciji za medije poslije osvajanja pojasa upitali bi li pristao na novo sučeljavanje s američko-hrvatskim majstorom borilačkih vještina.

''Ne mislim da je potrebno da se borimo treći put. On je rekao da ja neću postati prvak sve dok se on ne umirovi. Možda će on sad u mirovinu, no ne bude li tako, ja ću biti spreman prihvatiti naš novi meč. Izgubio sam jednu borbu od njega. Zovu ga najboljim teškašem svih vremena, pa ima smisla da se ponovno borimo bude li to potrebno'', rekao je Ngannou, koji je dominirao borbom u nedjeljno jutro.

Direktom u bradu strašno je uzdrmao Miočića, koji je nekako došao sebi, ali onda je naletio na aperkat koji ga je doslovno ugasio. Ngannou ga je još jednom brutalno udario dok je ležao, nakon čega je sudac prekinuo borbu kojom je Ngannou postao prvak.

Pročitajte više