Potresna ispovijed crnogorskog nogometaša: U Rusiji su me tukli da raskinem ugovor!

NIKOLA NIKEZIĆ optužio je vodstvo sada već bivšeg kluba Kuban Krasnodara kako ga je natjeralo na prisilni rakid ugovora primjenom fizičke sile.

"Potpisao sam dvogodišnji ugovor s Kubanom u ožujku 2010. godine i pomogao klubu na putu do promocije u Premierligu prošle godine. Ipak, ove godine čelni ljudi kluba rekli su da nisu zadovoljni mojim uslugama i ponudili mi raskid ugovora. Ali ja sam odbio i zatražio transfer" objasnio je Nikezić za ruski dnevnik Kommersant u vlasništvu Ališera Ušmanova.

Nikezić dalje tvrdi da ga nakon spomenutog razgovora klupski menadžer pozvao u trening-bazu 7. ožujka gdje mu je još jednom predložio raskid suradnje.

"Nakon mojeg odbijanja dvojica snagatora došla su mi u sobu i počeli su me jako tući, prijeteći da će me osakatiti i zahtijevajući da potpišem neke papire. Trajalo je to oko 20 minuta. Nakon toga bio sam potpuno iscrpljen i potpisao sam papire."

Nakon konzultacija s Udrugom nogometaša i Udrugom trenera u Rusiji Nikezić se odlučio odlučio žaliti Uefi Fifi.

"Odlučio sam se probati. Ne vjerujem u nepristranost istrage od strane Ruskog nogometnog saveza i odlučio sam se žaliti Uefi i Fifi."

U Krasnodaru, očekivano, poriču bilo kakve optužbe za ucjenjivanje Nikezića.

"Sastao sam se s Nikolom i razgovarao s njime. Prije nekog vremena doživio je određene probleme nakon što nije uspio izboriti mjesto u prvoj postavi. Rekao mi je da traži novi klub, ali nije mi se požalio ni na što" rekao je glasnogovornik Krasnodara Vjačeslav Ivanov.

Nikezić igra na poziciji napadača, a prethodno Kubanu igrao je za francuskog drugoligaša Le Havrea. Tijekom karijere je igrao za Budućnost, Domžale i ND Goricu.

Pročitajte više