UFC

Poznato je kad će se opet boriti McGregor, ali titula i dalje ostaje kod Khabiba

Foto: Guliver Image/Getty Images

CONOR MCGREGOR, slavni irski MMA borac, sljedeću borbu odradit će protiv Dustina Poiriera u siječnju, objavio je prvi čovjek UFC-a Dana White.

Bit će to njihov revanš, u prvom okršaju 2014. godine Conor je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Očekivalo se da bi se njih dvojica mogli boriti za titulu lake kategorije UFC-a, ali su u najjačoj MMA organizaciji odlučili titulu ostaviti u vlasništvu Khabiba Nurmagomedova.

Podsjetimo, Khabib je nakon posljednje borbe i 29. pobjede u isto toliko okršaja poručio da se više neće boriti. Međutim, u UFC-u su uvjereni da će još jednom ući u oktogon i pokušati doći do omjera 30-0.

"Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Njegov otac je htio da mu sin završi karijeru s omjerom 30:0 i mislim da mu Khabib želi ispuniti tu želju", rekao je White i najavio da će UFC do daljnjega čekati Khabiba.

"Neće biti nikakvog upražnjavanja titule niti organizacije borbe za privremenu titulu. Khabib je naš prvak lake kategorije."

McGregor je posljednju borbu odradio u siječnju prošle godine kada je za samo 40 sekundi svladao Donalda Cerronea. U MMA karijeri je na omjeru 22-4, Poirier ima 26 pobjeda i šest poraza.

Pročitajte više