Poznato kada i gdje će se ponovno boriti Fedor Emelianenko

Screenshot (Youtube)

POZNATO je kada, na kojem eventu i pod kojom promocijom će Fedor Emelianenko odraditi svoju iduću borbu. I ne, nije riječ o japanskom Rizinu, unutar kojeg je odradio svoju povratničku borbu.
 
Umjesto toga, po mnogima najbolji teškaš svijeta, odradit će nastup na eventu sve jače promocije Eurasian Fight Nights. Riječ je o ruskoj promociji, koja već ima ugovor za emitiranje sa servisom UFC Fight Pass, a njihovi dosadašnji eventu su oduševili, kako kvalitetom borbi, tako i nevjerojatnom produkcijom.
 
Za sada su na EFN-u nastupale zvijezde poput Vitalya Minakova, Anastasie Yankove, Murada Machaeva, Josha Copelanda i Rasula Mirzaeva, a ono što je posebno zanimljivo je kako svi borci svoje ulaske do kaveza imaju uz glazbenu pratnju benda ili nekog drugog izvođača uživo. Koliko su ozbiljni u svojoj namjeri postati jaka promocije, dokaz je što su potpisali Fedora.
 
Protivnik mu još uvijek nije poznat, ali se zna da će nastupiti 17. lipnja u St. Petersburgu, gdje je EFN već odradio jedan spektakularan event, uz pune tribine te puno poznatih osoba u gledalištu. Što se tiče japanskog Rizina, koji je najavljivao da će se Fedor ovog ljeta vratiti u njihovom ringu, njih apsolutno nitko nije spominjao u ovoj situaciji te nije poznato kakav je Emelianenkov ugovor s tom promocijom.
 
Za 19. travnja najavljena je press konferencije na kojoj će vodstvo EFN-a, ali i sam Fedor, reći nešto više o borbi koja slijedi.
 

Pročitajte više