PPD ZAGREB

PPD Zagreb dogovorio sjajan transfer, dolazi hrvatski reprezentativac

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PPD ZAGREB je putem svojih službenih stranica objavio kako je potpisao dvogodišnji ugovor s hrvatskim reprezentativcem Željkom Musom.

Musa je pivot koji je posljednje igrao u njemačkom Magdeburgu, a nastupao je i za Trimo Trebnje, Gorenje Velenje i poljskog velikana Kielce.

"Odlučio sam se za promjenu premda sam imao i ponudu o nastavku u Magdeburgu. Nakon poziva Zagreba sam odlučio da je to ono što ja želim. Prošao sam cijelu rukometnu akademiju u Zagrebu, trenirao i s prvom ekipom pa slijedom nekih okolnosti sam otišao iz Zagreba i nisam imao priliku zaigrati s prvom ekipom. Čim mi se ukazala nova prilika sam je odmah prihvatio i jako sam motiviran. Zagreb ima mladu ekipu i ove godine nisu imali sreće u nekim utakmicama koje su trebale otići na njihovu stranu. Sigurno da im nedostaje malo i iskustva, a ja zaista volim surađivati s mladim igračima tako da mi je to dodatna motivacija. Igranje EHF Lige prvaka mi je također bio cilj i drago mi je da ću to ostvariti u klubu u kojem sam započeo svoje prve rukometne korake", rekao je Musa, koji će se ekipi priključiti na ljeto.

"Ekipa će biti konkurentnija"

Direktor kluba Vedran Šupuković također je sretan zbog ove suradnje.

"S velikim zadovoljstvom mogu potvrditi novost da je od ljeta 2021. Željko Musa u našim redovima. S njegovim iskustvom, kako klupskim tako i reprezentativnim, naša ekipa će svakako biti konkurentnija i kvalitetnija na europskoj rukometnoj mapi. Bit će od velikog značaja za našu ekipu tako da smo jako zadovoljni ovim potpisom i suradnjom. S obzirom na to da je potekao u rukometnom klubu Zagreb, mogu mu zaželjeti dobrodošlicu kući."

Pročitajte više