PPD Zagreb Nexeu uzeo naslov i preoteo mu sjajnog hrvatskog reprezentativca

Foto: Pixsell

RUKOMETAŠI PPD Zagreba ni ove sezone nisu dopustili da itko osim njih uzme naslov prvaka Hrvatske. U očekivanom finalu Zagreb je bio bolji od Nexea i uzeo je titulu. No, osim pehara, Zagrebaši su Našičanima uzeli i jednog od ključnih igrača. Premda se špekuliralo da će reprezentativno krilo Filip Glavaš ovog ljeta potpisati za Nexe, to se neće dogoditi. 

PPD Zagreb je danas ponosno objavio kako je hrvatsko reprezentativno desno krilo te najbolji hrvatski strijelac s ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva postao njihov novi član.

"Prije svega čestitke Zagrebu na osvojenom trofeju prvaka Hrvatske! To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona.

Što se tiče rostera PPD Zagreba i sjajnih igrača koji su tamo, koji su već izgradili svoje velike karijere te i dalje pišu nova poglavlja, sigurno da će biti zadovoljstvo stasati uz njih, nešto i naučiti, ali i parirati im. San je jednog dana ostvariti sve svoje ciljeve i jednog dana biti kao i oni.

''Liga prvaka mi je san''

Jako sam zadovoljan sa zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i, evo, napokon sam došao zadnjih godina na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju, a sada, evo, i potpis za Zagreb, gdje ću igrati u Ligi prvaka, tako da naravno da sam zadovoljan. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam. Cilj je nastaviti tim tempom!

Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi!" izjavio je Glavaš putem glasnogovornika PPD Zagreba.

Glavaš je, osim za reprezentaciju, pružao sjajne partiju i u slovenskom Trebnju, ali bilo je jasno kako će ovog ljeta mijenjati klub. Vjerovalo se kako će to biti Nexe, no očito je novi Zagrebov naslov prvaka tu odigrao bitnu ulogu.

Pročitajte više