PPD Zagreb ostao na korak od senzacije kod europskog doprvaka

Foto: Hina

PPD ZAGREB je u 6. kolu skupine B rukometne Lige prvaka izgubio kod viceprvaka Europe francuskog Nantesa s 23:20 (10-11). 

Ekipa Line Červara pružila je vrlo dobro partiju, posebice u prvom poluvremenu kada je vodila s 9:5, a i na odmor je otišla s prednošću (11:10). U zadnjih deset minuta susreta ušlo se s poravnatim rezultatom (17:17), no tada su igrači Zagreba počeli previše griješiti. Među ostalim, promašili su jedan zicer, nisu iskoristili sedmerac, i to su na kraju platili porazom.


 
Kod Zagreba najefikasniji je bio Zlatko Horvat s pet golova, a Damir Bičanić i Arber Qerimi zabili su po tri. Momčad Nantesa predvodio je Kiril Lazarov s pet pogodaka, a Julian Emonet i Nicolas Claire zabili su po četiri gola.
 
U preostalim susretima 6. kola skupine B u nedjelju se sastaju PSG - Pick Szeged, Celje Pivovarna Laško -  Motor Zaporožje, te Flensburg - Skjern.

Na ljestvici vode PSG i Pick Szeged s po 10 bodova, Nantes ima 6, Skjern 5, Flensburg 4, PPD Zagreb 3 boda, a Celje i Motor Zaporožje po 2 boda. U sljedećem kolu, 10. studenoga, PPD Zagreb dočekuje Celje Pivovarnu Laško

Pročitajte više