PPD Zagreb u Skoplju traži drugi naslov prvaka SEHA lige

Foto: Facebook

IZVRŠNI odbor regionalne SEHA lige danas je odlučio kako će se sedmo izdanje završnog turnira ovog rukometnog natjecanja održati u glavnom gradu Makedonije.

Glavni kandidati za domaćinstvo bili su Skoplje i slovensko Celje, ali na kraju se ipak odlučilo za glavni grad Makedonije, u kojem svoje utakmice igra makedonski i prvak Europe - Vardar.
 
To je drugi put u povijesti ovog natjecanja da će se završnica održati u Makedoniji. Igra se u periodu od 13. do 15. travnja.
 
Među najbolje četiri ekipe plasirali su se Vardar, PPD Zagreb, Celje i Meškov Brest.
 
Prema trenutnom stanju na ljestvici u polufinalu bi Vardar igrao protiv Bresta, a PPD Zagreb protiv Celja. Do kraja regularne faze ostala su još dva kola. Zagreb 14. ožujka gostuje u Srbiji kod Dinama iz Pančeva, dok će 18. istog mjeseca ugostiti Meškov Brest.

Najviše naslova u dosadašnjih šest odigranih sezona ima Vardar (3) pa Veszprem (2) dok je Zagreb svoj prvi naslov osvojio 2013. godine kada je u finalu pobijedio Vardar 25:24 (21:21) nakon dva produžetka pred 4000 navijača u Skoplju.
 
Ime grada domaćina na zanimljiv način otkrili su Zlatko Horvat, Tin Kontrec, Ljubo Vukić, Igor Anić, Urban Lesjak i Stojanče Stoilov.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više