Pranjić otpao, Mandžukić dva dana izvan stroja

IZBORNIK SLAVEN BILIĆ tradicionalno se muči sa ozljedama svojih igrača pa je tako, nakon mladog Hajdukovca Nikola Kalinića, za finiš kvalifikacija otpao i Danijel Pranjić.

Naime, nakon jučerašnjeg pregleda u zagrebačkoj klinici Mediko, utvrđeno je da Pranjić ima otekline u dubljem predjelu mišića. Iako srećom nije došlo do rupture, ozljeda ipak zahtijeva duže mirovanje i prpiradajuću terapiju.

No, to nije sve. Mario Mandžukić, koji je u Bilićevo jato sletio tek nakon ozljede Kalinića, u Čatežu se pojavio s ukočenim vratom te će dva dana biti izvan stroja. Treningu će se priključiti tek u četvrtak, što bi značilo da Bilić trenutno vježba sa tek dvojicom napadača Olićem i Eduardom.

Mladen Petrić zbog lakšeg potresa mozga i danas će trenirat lakšim intenzitetom. Spomenimo i to, da je izbornik istaknuo da ni sa kim od svojih igrača, kao i dosad, ne želi riskirati te da vjeruje našoj liječničkoj službi.

Treninzi reprezentacije u Brežicama sljedećih su dana zatvoreni, obzirom da će izbornik staviti poseban naglasak na taktiku kojom će se suprostaviti Makedoniji.

D.R.
Foto.H.p.

Pročitajte više