Prednost Fuchseu u Poljskoj, ali radije igrajte na manji zbroj golova

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Grupa B u svakoj utakmici nam nosi zanimljiv meč, spomenuli smo više puta da je u pitanju najteža grupa, tzv.grupa smrti ovogodišnje sezone Lige prvaka. Ono što se dalo vidjeti u dosadašnjih 6 odigranih kola je činjenica da svatko svatkoga može dobiti, osim Silkeborga koji kao debitant i najneiskusnija ekipa se nije najbolje snašla.

Ovaj susret je biti ili ne biti za momčad Kielce-a, poraz u ovom susretu praktički će značiti oproštaj od ovog najeilitnijeg natjecanja. Zadatak im nije nimalo jednostavan, dolaze im berlinske Lisice.

Ono što gledamo od Fuchse Berlina u zadnje vrijeme je zaista sjajno. Način na koji oni igraju zaista je impresivan. U prošlom kolu protutnjali su mađarskom pobijedivši moćni Veszprem sa čak 33-24. Treba reći da je Veszprem ponajbolji domaćin u Europi, ta ekipa pobjeđivala je sve od reda, padali su Kiel, HSV, Ciudad Real, Barcelona, Portland San Antonio...dakle tradicionalno je to jedno od najtežih gostovanja, a Fuchse Berlin se s lakoćom obračunao sa njima. Doduše kolo prije toga Veszprem je slavio u Berlinu sa 29-24. Nakon te utakmice iznenadila nas je izjava trenera Fuchsea Dagura Sigurdssona koji je rekao kako je jako iznenađen porazom budući da je njegova ekipa fizički spremnija i superiornija nad ekipom Veszprema. Baš ta fizička sprema se pokazala u tekmi u Mađarskoj. Nakon te utakmice Fuchse Berlin je rasturio još jednu jako ekipu, pao je Rhein Neckar Lowen (35-28). Ponovno je Fuchse izdominirao, čak je bilo i 10 razlike u jednom trenutku. Pred ovaj dvoboj Fuchse nema problema s ozljedama.

Kada je u pitanju poljska ekipa, oni su jedna kvalitetna ekipa koja već drugu godinu za redom nemaju sreće sa ždrijebom za LP, prošle sezone su također upali u grupu smrti i nisu uspjeli nastaviti s natjecanjem. Slična stvar ih očekuje i sada iako su odigrali nekoliko jako dobrih utakmica i sigurno bi prošli dalje da se nalaze u bilo kojoj drugoj skupini. Pred ovaj meč upitna su im dva bitna igrača. Lijevi bek i stup obrane Jurecki te šef obrane Grabarczyk.

BetPlace.net preporučuje:

Bliži pobjedi je Fuchse Berlin, bar po ovome što smo uspjeli vidjeti u posljednjih nekoliko utakmica. Ipak za nas najbolja opcija je under 57.5. Budući da današnji susret ima veliki značaj mogla bi tu biti prava divovska borba.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više