Dopredsjednik atletskog saveza Ivani Brkljačić: Nalupat ću te po goloj riti

Foto: Facebook

DOK hrvatski atletičari bilježe vanserijske rezultate, njihova logistika javno ih sramoti. Naletjeli smo na prepirku aktualnog dopredsjednika Hrvatskog atletskog saveza Ivana Domislovića i Ivane Brkljačić, direktorice Hanžeka i hrvatske rekorderke u bacanju kladiva, koja je bila dio garniture bišveg vodstva HAS-a. U raspravu su se upustili na Fan Pageu Sare Kolak, nakon što je 21-godišnja Ludbrežanka osvojila zlatnu olimpijsku medalju u bacanju koplja. Brkljačićka je Domisloviću napisala da nije ulagao u Saru, dok je on nju upitalo gdje je nastao novac od zagrebačkog atletskog mitinga.

Podsjetimo kako su nekadašnji predsjednik HAS-a Luciano Sušanj i direktor Siniša Ergotić u savezu ostavili veliki financijski nered, a situacija do danas nije raščišćena, čemu u prilog govori i sljedeća prepiska.

"Molim te, ako znaš, reci nam. Koliko točno je Savez uložio u Saru? Ne ono što imate od HOO-a za njezin program, nego što ste vi konkretno uložili za ovaj rezultat?, napisala je Brkljačić.

"A što si ti konkretno učinila s novcem od zagrebačkog mitinga?! Koliko je išlo za takve kao što je Sara?," protupitanjem odgovorio je Domislović

"O bravo političaru! Najbolje je postaviti protupitanje. Uglavnom, kad bi moja uloga bila razvoj hrvatske atletike sigurno bi to učinila bolje od tebe i svih vas skupa. Druga stvar, razvila sam projekt koji okuplja 4300 klinaca svake godine bez obzira što ga ti, i takvi kao ti, sabotirate," piše mu Brkljačić.

"Taj projekt cijenim i podržavam. Za svaku pohvalu je. Nalupat ću te po goloj riti ako mi to opet predbaciš," odgovorio je.

"Protiv takvih kao ti borit ću se najbolje što mogu i neću birati način"

"E da, vi tako nešto nikad nećete moći napraviti i nesposobni ste. Da ne kažem puno ružnije stvari o vama i vašem načinu života. Fotografije koje sherate usred skupštine i vaš način slavlja..."

"Ako se pitaš čemu ovako nisko, to je odgovor na ono tvoje sranje na tvom zidu, na koje nisi htio odgovoriti i ostao si nedorečen. Protiv takvih kao ti borit ću se najbolje što mogu i neću birati način jer niste zaslužili poštovanje. Znam da bi me nalupao jer si mi to više puta dao do znanja! Potpredsjedniče!"

"A nismo svi sposobni kao Ti!!!"

"Vi svakako niste," odgovorila je Brkljačić.

"Vi se piše sa veliko V," ponovno je započeo Domislović a Brkljačić mu je opet spustila.

"Da, kad se u pisanom obliku želite izraziti poštovanje pojedincu."

Raspravljali su i oko problema u AK Sloboda Varažidn

Rasprava se vodila i oko problema u Atletskom klubu Sloboda Varaždin u kojem je Domislović bio predsjednik, a gdje je prve korake napravila Sara Kolak. Domislović tvrdi da je tek preuzeo klub kada ga je Sara napustila te nije stigao reagirati.

"Sve je netočno, izmišljeno u kuhinji gubitnika i duboko kompromitiranih likova koji najveći uspjeh hrvatske atletike u povijesti žele relativizirati, umanjiti ili pripisati sebi. Tijesna je koža sve više!," napisao je dopredsjednik atletskog saveza Ivan Domislović na Facebooku.

"Ti kao potpredsjednik saveza imaš možda neke druge informacije?," upitala ga je njegova prethodnica i bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić.

"Naravno da imam, o ulaganju u Saru osobito. Situaciju dobro poznam, stvorena je u mom klubu. Nažalost, moj i klupski fijasko jest - što je nismo zadržali. Ali tek sam preuzeo klub tad i nisam znao," pravda se Domislović.


"Gospodine Domislović vidim da niste prepoznali Saru u Varaždinu i da joj niste mogli osigurati uvjete za razvoj pa je morala otići u Rijeku, zatim u Celje. Mislim da je najmanje što možete učiniti jest dati ostavku i priznati da niste sposobni. Kako je moguće da ste vi dopredsjednik saveza?," napisala je jedna korisnica nakon rasprave Brkljačić i Domislovića.

"Hvala na kritici. Razmišljam o ostavci. Treba imati cijelu sliku i treba se smiriti euforija, istina je negdje u sredini," zaključio je Domislović.

Brkljačić: Ne želim to uopće komentirati

Pokšali smo doći do Ivana Domislovića, ali nam nije odgovorio na telefonski poziv, Ivana Brkljačić javila se Indexu, ali odbila je komentirati slučaj.

"Nemam što komentirati, već se pet godina svađam s njim na Facebooku i vi tek sad to objavite. Ne želim pričati ni o njemu, neka vam ljudi koji rade s njim kažu kakav je čovjek."

>>> Prvi čovjek hrvatske atletike za Index: Sport ne postoji zbog fotelja, Hrvatskoj je kvaliteta problem

Pročitajte više